مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن از همکار

با سلام
خانم بنده در یک شرکت دولتی مشغول به کار هستند در محیط کار ایشان خانم دیگری هستند که با یکی از آقایان همکارشان روابط خارج از عرف اداری در محیط کار دارند به گونه ای که همسر این آقا متوجه این رابطه شده و پیگیری هایی را در حراست این شرکت دولتی انجام می دهند که این پیگیری ها منجر به بی آبرویی این خانم و آقا می شود در نهایت این خانم و آقا، سایر همکاران از جمله خانم بنده رو مقصر ماجرا می دونند و تصور می کنند که اینها گزارشی به همسر این آقا دادند در صورتیکه این چنین نبوده و خانم این آقا به همسرش مشکوک میشه و با تماس با تعدادی از همکارها، متوجه ارتباط این دو نفر میشه در نهایت کدورت هایی بین این خانم و آقا با سایر همکارها بوجود میاد.
بعد از مدت ها این خانم به منظور عقده گشایی، موضوع دیگری را که ارتباط با وظایف محوله و کارشان دارد بهانه میکنند و در راهروی اداره همسرم رو در جلوی چشم ارباب رجوع کتک میزنند و مقنعه خانمم رو از سرش می کشه و در میاره و باعث میشه همکارای آقا اون رو ببینند خانمم از این موضوع خیلی خجالت کشیده این صحنه نزاع و درگیری، توسط دوربین های مداربسته ضبط شده و موجود هست همسرم بیماری داره و دست و پاش فلج هست و با این وجود سرکار میره این درگیری هر چند باعث ضرب و جرح نشده ولی باعث شده به شدت به شخصیتش در محیط کار آسیب برسه و احساس بی آبرویی می کنه لطفا راهنمایی کنید که با چه عنوانی یا عناوینی میتوانم علیه این خانم شکایت کنم و مجازات این اتهامات چیست؟ سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
به اتهام توخین عملی شکایت کنید, مجازات آن شلاق یا جزای نقدی بسته به نظر قاضی است .