مشاوره حقوقی رایگان - سرقت جعل و سواستفاده از سند مجعول چک

سلام خسته نباشید. من ی فقر چک از شخصی طلبکار بودم طرف چک را در وجه برادرم نوشت و برادرم پشت چک را امضا کرد وبه خانمم واگذار نمود و چک را داد خانمم رفت بانک موجودی نداشت برگ کرد و صاحب چک رفته اعلام سرقت کرده از اون ور اومده شکایت خانمم را کرده ما هم رفتیم دادگاه و بازپرس گفت شما این کار را کردید این اتهاماتی را که علیه شما شده را قبول دارید خانمم هم گفته نه بازپرس داد کارشناسی کارشناس یک نفره علیه خانمم نظریه داد ولی ما هم اعتراض کردیم فرستادن سه نفره ولی سه نفر نظریه دادن که امضا ونوشته متن چک با دست خط خانمم وبرادرم نیست طرف اعتراض کرد رفت پنج نفر پنج نفره هم همون نظریه سه نفره را تایید کردن اینم بگم صاحب چک نه خودش امضا کرده نه نوشته داده شخص دیگه نوشته ولی حالا ی ابلاغیه اومده برا خانمم که که ظرف مدت پنج روز به شعبه مراجعه کنید وهمراه خود یک وکیل بیاورید در غیر اینصورت عدم حضور جلب میباشد منم رفتم پیش قاضی وقاضی گفت برا خانمت ی فیش حقوقی بیار خواستم بدونم جریان از چه قرار هست میشه راهنماییم کنی ممنون بخدا از ابروم میترسم خدای نکرده برا خانمم دردسر بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر شما باید ظرف پنج روز در شعبه حاضر بشه و یک نفر نیز ضامن داشته باشید.
در پرونده های کیفری اگر شخصی به عنوان متهم احضار بشه تامین کیفری آهن ضمانت و وثیقه و... اخذ میشه و جای نگرانی نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نگران نباشید
معرفی ضامن اصولا در تمام پرونده های کیفری انجام میشود

دادگاه اصولا با توجه به نظریه
هیات کارشناسی رای صادر خواهد کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جریا را زمانی متوجه میشید که مشاوره هماهنگ کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی مدارک، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی جهت رفع مساله حقوقی دریافت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است روزنه امید وجود دارد
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معرفی ضامن در تمام پرونده های کیفری انجام میشود مشکلی نیست نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و اصول آن زمانی که پرونده در دادگاه کیفری مطرح می شود می بایست ضامن همراه خود داشته باشید