مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن درب غیر مجاز به سمت زمین مسکونی

سلام، بنده زمینی دارم که از یک جهت متصل به خیابان و از 3 جهت دیگر متصل به خانه های همسایه میباشد. همسایه پشتی زمین به سمت زمینم درب غیر مجازی باز کرده و راضی به بستن آن نیست. آیا از نظر حقوقی میتوانم او را محکوم کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله میتوانید اقدام نمایید
در عمل هم وقتی ساخته بشه کاربردی اون در نخواهد داشت

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام بله با مراجعه به دفترخدمات قضایی و ارائه سند از دادکاه درخواست رسیدگی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس به عنوان رفع مزاحمت و اعاده به وضع سابق شکایت خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا تامین دلیل شود تا کارشناسی گردد سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس به عنوان رفع مزاحمت دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
شما باید شکوائیه رفع مزاحمت و رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانگونه خود نیز در متن سوال اشاره فرمودید، همسایه اقدام به تصرف غیرقانونی و بازگشایی درب مشرف به خانه شما شده است. به همین سبب می‌توانید از این باب علیه ایشان طرح دعوا بفرمائید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تامین دلیل بدهید پ بعد در دادگاه طرح شکایت نمایید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، باید موقعیت خیابان (کوچه)بررسی گردد که آیا داخل در محدوده شهر است یا در روستا قرار دارد،اگر در روستاست، داخل در بافت روستاست یا خیر، واگر داخل در روستاست کوچه بن بست می باشد یا خیر،همچنین آیا این آقا نسبت به این کوچه عقب نشینی داشته یا خیر،آیا قبلا حق ارتفاق از این کوچه داشته یا خیر.لذا با توجه به اوصاف بیان شده، می توان بمناسبت آن، اظهار نظر کرد.والا هر پاسخی غیر حرفه ای می باشد.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

ابتدا از طریق شهرداری میتوانید پیگیری و درب غیر مجاز را مسدود نمایید و چنانچه میسر نگردید از طریق مراجع قضایی دادخواست رفع مزاحمت دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با اسناد ودلایل اقدام به شکایت از ایشان به عنوان مزاحمت ملکی نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
چنانچه همسایه حق ارتفاع به ملک شما نداشته باشد میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید تحت عنوان مزاحمت اقدام به طرح دعوی‌ نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام باید طرح دعوا کرد اگر احراز شود مصداق مزاحمت و.. هست محکوم میشود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

اگر مشرف به منزل شماست برای رفع اشرافیت شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و سپس به عنوان رفع مزاحمت و اعاده به وضع سابق شکایت مطرح نمایید
چنانچه در منطقه شهری است بدوا از شهرداری اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

باز کردن درب غیر مجاز به سمت زمین مسکونی شما، در واقع نقض حق شما به امتیاز مالکیت زمین است. در این صورت، شما می توانید از طریق راه های قانونی به دادگاه مراجعه کرده و از همسایه پشتی خود شکایت کنید.

در این مورد، اگر در قرارداد امتیاز مالکیت زمین شما ذکر شده باشد که هیچ فردی مجاز به استفاده از درب مربوط به زمین شما نیست، در این صورت، شما می توانید از دادگاه درخواست حذف و تعویض درب را نیز داشته باشید.

در صورتی که همسایه پشتی شما به بستن درب غیر مجاز خود رضایت نداشته و ادامه دادن به این عمل، برای شما مشکل ساز بوده، بهتر است که به دادگاه مراجعه کرده و از آنجا تلاش کنید تا مشکل را حل کنید. همچنین، بهتر است در ابتدا، با همسایه پشتی خود به صورت مودبانه و برای جلوگیری از تداوم این مسئله، در خصوص بستن درب غیر مجاز صحبت کنید.