مشاوره حقوقی رایگان - کار افتادگی بدلیل جراحی دیسک کمر

سلام.بنده 37 سالمه 3 سال و نیمه که نیروی شرکتی یک ارگان دولتی هستم.کارمم تاسیسات و خدمات هستش.8 سال هم قبلا بیمه رانندگان واریز کردم.الان دیسک کمر عمل کردم بدون پلاتین.ایا شامل کارافتادگی میشه.اگرهم نمیشه چجوری میتونم عنوان شغلی مو عوض کنم.بدون اینکه اخراجم کنن.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر خدمت شما کاربر گرامی موردی که سوال کردید باید بررسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در کمیسیون پزشکی مربوط مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر از کار افتادگی شامل شما نمیشود مگر در کمیسیون پزشکی رای از کار افتادگی کلی شما صادر شود

و برای تغییر نوع شغل هم باید شما به محل کار خود درخواست بدهید و
سازمان موافقت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای از کار افتادکی باید بدوا درخواست نمایید تا مورد شما در کمیسیون مربوطه مورد بررسی قرار بگیرد و اظهارنظر شود ،
برای تغییر عنوان شغلی از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص از کارافتادگی با نظر کمیسیون پزشکی مربوط است. تغییر عنوان شغلی نیز با نظر اداره متبوع است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام از طریق ارگان مربوطه بایستی پیگیری صورت گیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کارفتادگی را باید بیمارستان تامین اجتماعی قبول کنه، اگر نکرد گواهی بدهد که از انجام کارسنگین معاف است و آن گواهی را ببرید به مدیر خود ارایه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در کمیسیون پزشکی مربوط مورد باید بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای کار افتادگی می بایست کمیسیون پزشکی تعیین نماید شما می بایست درخواست خود را مطرح کنید تا در کمیسیون مورد بررسی قرار بگیرد