مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی به دلیل بیماری پسوریازیس

باسلام بنده 46 سال سن دارم و22 سال سابقه بیمه ودر حال حاضر دارم پرداخت میکنم بنده به ببماری پسوریازیس شدید درگیر هستم آیا برای از کار افتادگی میتونم پیگیر بشوم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در از کار افتادگی باید طی انجام وظیفه و بدون تقصیر شما حادث شده باشد و مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق کمیسیون شورای پزشکی می‌توانید درخواست از کار افتادگی موقت یا دائم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست دهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خوب است که این مقوله را از طریق اداره بیمه پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اقدام نمایید باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

مراحل کلی برای پیگیری ازکارافتادگی به دلیل پسوریازیس: جمع آوری مدارک پزشکی: اولین قدم جمع آوری تمام مدارک پزشکی مربوط به بیماری پسوریازیس شما است. این شامل گزارش های معاینات پزشکی، نتایج آزمایشات، عکس ها و هر گونه مستندات دیگر مرتبط با وضعیت شما می شود.
مراجعه به پزشک معالج: پزشک شما باید فرم "گواهی ازکارافتادگی" را تکمیل کند. این فرم شامل اطلاعاتی در مورد وضعیت پزشکی شما، شدت بیماری و تأثیر آن بر توانایی شما برای کار است. ارسال مدارک به سازمان تامین اجتماعی: فرم تکمیل شده "گواهی ازکارافتادگی" و سایر مدارک پزشکی خود را به شعبه تامین اجتماعی محل سکونت خود ارسال کنید. حضور در کمیسیون پزشکی: شما برای ارزیابی وضعیت خود توسط کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی فراخوانده خواهید شد. در این جلسه، پزشک متخصص وضعیت شما را بررسی کرده و در مورد واجد شرایط بودن شما برای ازکارافتادگی کلی یا جزئی تصمیم گیری می کند.

نکات مهمی که باید توجه کنید
شدت بیماری: برای واجد شرایط بودن ازکارافتادگی به دلیل پسوریازیس، بیماری شما باید شدید باشد و به طور قابل توجهی توانایی شما را برای انجام کارهایتان محدود کند.
سابقه بیمه: شما باید سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی را داشته باشید. حداقل سابقه بیمه برای ازکارافتادگی کلی 20 سال و برای ازکارافتادگی جزئی 15 سال است.
مدارک مستند: ارائه مدارک پزشکی کامل و دقیق برای اثبات شدت بیماری و تأثیر آن بر توانایی شما برای کار ضروری است.