مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

سلام بنده ی پرونده ی سقط جنین در دادسرای جرایم پزشکی دارم ک بزور همسر سابقم سقط شده برام ابلاغیه اومد و همسر اسبقم چون مطلع شدن ب زور نذاشتن ک بنده برم و رسیدگی کنم و الان ی چند ماهی میگذره ک نرفتم بنده میخاستم بدونم میتونم برم ادامه پرونده رو یا خیر مختومه اعلام میشه
و اینکه بگم همسر اسبقم هم همجنسگرا شده ک مدارکش موجوده و هم بنده رو چند بار مورد ضرب و شتم قرار داده ک هر بار شکایت شد مطلع شدن بارور و درگیری مانع ادامه پرونده هام شدم
الان میخام بدونم چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید به مرجع مربوطه مراجعه کنید و کپی از اوراق پرونده بگیرید تا وکیل مطالعه کنه یا اینکه وکالتی به وکیل دادگستری بدهید تا پرونده مطالعه بشه تا بشه اظهارنظر کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید ، مختومه نمی شود
در خصوص همسرتان می‌توانید تحت عنوان ضرب و جرح از ایشان شکایت کنید و اقدام به طلاق نمایید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام بامراجعه به شعبه دلایل ومدارک خود را به قاضی پرونده ارائه و از اتهام خود دفاع نمایید لازم به ذگر است توصیه میکنم با یکی از وکلای مجرب مشاوره نموده تا بصورت دقیق رانمایی شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثنا پیگیری کنید و ببینید در چه مرحله ای از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره بصورت حضوری یا تلفنی از وکیل مشورت بگیرید محتمل هست که شما در این مورد متهم باشید چون در سقط مشارکت داشتید ادعای اینکه تحت فشار همسرتان سقط نمودید نیاز به اثبات دارد چون شما همان زمان برای رهایی از فشارهای وارده هم میتوانستید با توسل به قانون مانع سقط بشوید.ضمنا همجنسگرا شدن همسر سابقتان چه ارتباطی به شما دارد؟ بعد از وقوع طلاق زوجین نسبت بهم بیگانه محسوب میشوند و گرایشات جنسی آنها صرفا در زمان دایر بودن رابطه زوجیت میتواند موضوع بحث باشد.شکایت بدون رضایت شاکی ساقط نمیشود ‌‌و تحت فشار و مکره بودن جزو مواردیست که نیازمند اثبات هستند. در مورد سقط جنین اطلاعات بیشتری لازم است اینکه در چند ماهگی سقط شده؟به چه شیوه ای سقط شد؟فرد یا افرادی که جهت سقط مساعدت نمودند چه کسی یا کسانی بودند؟کی باردار شدید؟قبل یا بعد از طلاق؟و ....که همگی در نفس موضوع موثر هستند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید و ان موضوع را از شعبه مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به شعبه دادسرا مراجعه نمایید تا مشخص گردد که پرونده شما در چه مرحله ای است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از همسرتان تحت عنوان ضرب و جرح از شکایت کنید و اقدام به طلاق نمایید بامراجعه به شعبه دلایل ومدارک خود را به قاضی پرونده ارائه و از اتهام خود دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در خصوص پرونده قرار یا حکم قطعی صادر نشده است می توانید شکایت خود را پیگیری نمایید . به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر عواملی که در قانون آیین دادرسی کیفری در مورد قرار موقوفی احصاء شده است محقق نشده باشد شما می توانید ادامه روند پرونده را پیگیری کنید .

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،ازسایت عدلیران،قسمت اطلاع رسانی پرونده هم میتوانید از روند پرونده مطلع شوید‌

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برا پرونده سقط جنین درصورتی که پس از ابلاغ قرار صادر نشده حضوری مراجعه وپیگیری نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بهتر است، جلسه رسیدگی را شرکت کنید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام برای سقط جنین میتوانید پرونده را در جریان بی اندازید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورتی که در رابطه با ان اتخاذ تصمیم نشده باشد امکان پیگیری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بصورت حضوری در دادسرا پیگیر پرونده شوید و از بابت ضرب و شتم هم اگر مدارکی دارید اقدام به طرح دعوی کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ با توجه به شرایط پرونده و عنوان اتهامی ؛ حتما با مشاوره با وکیل اقدام نمایید . دادسرا علیرغم عدم حضور شما به پرونده رسیدگی نموده است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
کاربرگرامی بهتر است در این مورد به یک وکیل دادگستری حداقل جهت مطالعه دقیق پرونده وکالت دهید تا بتواند راهنمایی دقیق و مناسبی به شما ارائه دهد چون سؤال شما به گونه ای نیست که بدون مطالعه پرونده در حد چند خط بتوان پاسخ مناسب ارائه داد.
موفق باشید.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و روند پرونده را پرینت بگیریدیا از سایت عدل ایران قسمت پیگیری پرونده چک نمایید که پرونده در چه مرحله ای است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری جهت پیگیری مراجعه نمایید
از باب ضرب و شتم شکایت نمایید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه مختومه نشده قابل پیگیری هست

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام برای پیگیری حتما با وکیل دادگستری پیش برید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در اینجا باید توجه داشت که سقط جنین یک عمل غیر قانونی است برای رسیدگی به این پرونده و حل اختلاف بین شما و همسر سابقتان، باید به دادگاه مراجعه کنید و با ارائه مدارک و شواهد لازم و توضیح دادن جزئیات مربوط به وضعیت، از حق خودتان دفاع کنید.