مشاوره حقوقی رایگان - ماده 96

سلام ..‌ طبق ماده 96 ا‌یین نامه اجرای احکام مدنی ؛ مراجع قضایی میتونن حقوق و مزایای کارمندان سازمانها را به میزان مشخص توقیف کنن و اسمی از وام برده نشده، با توجه به این مساله که اجرای احکام دستور داده که وامهای اتی بنده بابت مهریه توقیف شود ؛ چنانچه من این وام را اخذ کنم و به اجرای احکام (طبق ماده 96) پرداخت نکنم ؛ چه تبعات و مجازاتی دارد؟ ایا اصلا قابل پیگرد هستم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید از اجرای احکام بپرسید. بهرحال فرار از دین طبق شرایطی جرم می باشد