مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از نیروی انتظامی به سپاه

با سلام من پرسنل کادر نیروی انتظامی پیمانی هستم آیا میشود که بعد از رسمی شدن من از نیروی انتظامی به سپاه انتقالی بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه خیر

پرسشگر :

بسیار ممنون و متشکرم از حضرت عالی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بنده چنین امکانی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با موافقت فرمانده نیرو ویا کل امکانپذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر ناشدنی است مگر مامور به خدمت شوید در آن سازمان

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از ارگان مبدا و مقصد مجوز لازم صادر شود

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
موضوع موکول به موافقت نیروی های مذکور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه در حال حاضر در نیروی انتظامی فعالیت دارید و قصد انتقال به ارگان دیگری را دارید با موافقت نیروی انتظامی و قبول ارگان دیگر قادر خواهید بود که انتقال پیدا کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام بایستی از سپاه اعلام نیاز داشته باشید و فراجا هم موافقت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد به علت اینکه از یک ارگان به ارگان دیگری قصد انتقالی دارید بخشنامه و آیین‌نامه داخلی آنها بایستی مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت با موافقت هر دو ارگان، انتقالی صورت گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر مگر با موافقت سازمان نیروهای مسلح

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با موافقت فرمانده نیرو و سازمان امکانپذیر است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله باید هر دونیرو موافقت نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

انتقالی از نیروی انتظامی به سپاه یک مسئله حقوقی و سیاسی بسیار حساس است و بسته به شرایط و مقررات مربوطه، ممکن است محدودیت‌هایی وجود داشته باشد. برای بررسی دقیق شرایط انتقالی شما به سپاه، بهتر است با مراجع ذی‌صلاح و مسئولین نیروی انتظامی و سپاه مشورت کنید.

بعضی از عواملی که ممکن است تأثیرگذار بر شرایط انتقالی شما باشند، شامل موارد زیر می‌شوند:

1. نوع قرارداد کاری شما: اگر شما پیمانکار یا قراردادی با نیروی انتظامی هستید، شرایط انتقالی شما ممکن است متفاوت باشد.

2. نوع شغل در سپاه: شغلی که در سپاه می‌خواهید انجام دهید، ممکن است نیاز به مهارت‌های خاصی داشته باشد و این مهارت‌ها باید با مهارت‌های شما در نیروی انتظامی همخوانی داشته باشد.

3. شرایط سنی و تحصیلی: ممکن است شرایط سنی و تحصیلی در سپاه متفاوت با شرایط در نیروی انتظامی باشد.

4. شرایط فردی: شرایط فردی شما، مانند وضعیت سلامتی و خانوادگی، ممکن است بر شرایط انتقالی شما تأثیرگذار باشند.

به همین دلیل، بهتر است با مراجع ذی‌صلاح و مسئولین نیروی انتظامی و سپاه، در مورد شرایط انتقالی شما به سپاه، مشورت کنید و قبل از هرگونه تصمیمی، شرایط و قوانین مربوطه را به دقت بررسی کنید.