مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت باتوجه به وکالت‌نامه ثبتی

درود ، در زمان حیات مادر از ایشان وکالت‌نامه ثبتی دارم که حسابهای بانکی از همه بانک‌ها رانیز در وکالت‌نامه قید شده
حال که دعوت حق را لبیک گفته بعضی حساب ایشان توسط بانک مسدود شده وارنا مراحل طی کردن انحصار وراثت میخواهند
آیا همین وکالت‌نامه ثبتی که در زمان حیات وی تهیه شده هنوز اعتبار دارد?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن و محتوای ان دارد که باید برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

وکالت پس از فوت مادر از بین رفته بعنوان یکی از وراث درخواست صدور گواهی انحصار وراثت کنید