مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

با سلام..من و یکی از برادرهام..بعد از فوت پدرمون یک وکالتنامه با تمام اختیارات از همه ورثه گرفتیم برا انجام تمام امور مربوط به پدرمون..تو وکالتنامه ذکر شده که امضا منو و برادرم هردو برا انجام کارها الزامیه..یکنفر طلبی داشت و من و چنتا دیگه از برادرهامون یه مقدار زمین بابت بدهی به ایشان دادیم..و برگه قولنامه رو امضا کردیم..ولی نه به عنوان وکیل ورثه..امضا من فقط از طرف خودم بوده..و همچنین امضا برادری که باهم وکالتنامه به اسممون صادر شده..تو قرارداد هم هیچ چیزی از وکالتنامه ذکر نکردیم..چنتا از ورثه امضا کردن قولتامه زمین رو ولی بقیه میگن ما قبول نمیکنیم..و زمینو به طرف نمیدن..اونم رفته شکایت کرده..و یه کپی از وکالتنامه تهیه کرده گزاشته رو پرونده..و میگه که طبق این وکالتنامه..امضا این دو نفر برا قانونی بودن قرارداش کافیه..آیا امضا من و برادرم بدون ذکر چیزی از وکالتنامه توی قرارداد ...کافیه ؟ممنون

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
دفاع شما باید بر این مبنا باشه که در قرارداد مذکور شما به عنوان اصیل اقدام کرده اید و از نشانه های دیگر اینکه وراثی دیگر هم اصالتا امضا کرده اند و الا اگر بنا بر وکالت بود آن وراث اصالتا اقدام نمی کردند و دیگر وراث هم از قبول این قرارداد امتناع نمی کردند