مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر شیشه

سلام خسته نباشید منو خردادماه با 10سانت شیشه گرفتن و حکممو بعد 1ماه دادن ابلاغیه رو نگاه کردم 200تومان جریمه و 30ضربه شلاق و بعد 5 یا 6روز منو بردن از طرف خانواده کمپ و 1ماه تو کمپ بودم و دادگاه رای غیابی دوباره صادر کرد 500تومان جریمه و50ضربه شلاق ضمنا من تا حالا هیچ پرونده ای در دادگاه و پاسگاه نداشتم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید پرونده شما مطالعه شود , چنانچه تجدیدنظر نسبت به تشدید مجازات بدون درخواست دادستان اقدام نموده باشد رای وجاهت ندارد , در هر صورت با توجه به غیابی بودن فرصت اعتراض دارید .