مشاوره حقوقی رایگان - قبوض ساختمان

سلام.خسته نباشید.بفرماییدپرداخت قبض گازدرآپارتمان 3واحدی(تک واحدی)بامتراژمساوی ک.یک واحدآن تک نفره وبقیه هرواحد3نفرهستن چگونه میباشد ضمن اینکه واحدتک نفره دارای پکیج ورادیاتورگرمایی میباشد.و2واحددیگردارای موتورخانه مرکزی بدون منبع(بوسیله مبدل.گرمایی)هست.بادرجه 30یا35روشن هست.حال بفرمایی تقسیم قبض گازمشترک ماچگونه میباشدازلحاظ قانونی بازم برحسب متراژمیباش یا ن. ممنون ازایکه وقت گذاشتید..سپاسگزارم لطفاراهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
براساس مساحت مربوطه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و اصولا وقتی تمام واحدها از یک منبع استفاده می نمایند می توان تقسیم بر تعداد واحد ها نمود جدا از آن نیاز به بررسی دارد که می توانید با کارشناسان رسمی دادگستری در این خصوص صحبت نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا و پیش از قانون و در حقیقت با حکم قانون، توافق حاصله بین ساکنین دارای ارجحیت است. قطع نظر از این موضوع ساکنینی که از امکانات بیشتری از گاز برخوردار هستند علی‌القاعده وجوه بیشتری را نیز بایستی بپردازند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دراین موارد بر اساس توافق بین ساکنین است و صورت عدم توافق هر کس استفاده بیشتری میبرد قاعدتا باید بیشتر پرداخت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان ناقص امده لطفا اصلاح و مجددا ارسال کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر توافقی بین مالکین نیست طبق قانون و آیین نامه اجرایی تملک آپارتمان ها مساحت ملاک عمل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس متراژ است و به صورت مساوی پرداخت می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طبق قانون اگر توافق نباشد بر اساس مساحت هر واحد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر محاسبه بر مبنای مساحت می باشد در صورت عدم توافق کارشناسی تا موضوع بررسی گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا با هم توافق کنید اگر توافقی میسر نشد بر اساس مساحت هر آپارتمان مبلغ باز باید پرداخت کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که سیستم گرمایش در واحد تک نفره از نوع پکیج و رادیاتوری است و در دو واحد دیگر از نوع موتورخانه مرکزی با مبدل گرمایی استفاده می‌شود. در این صورت، برای تقسیم قبض گاز، بهتر است از روش تعیین میزان مصرف گاز بر اساس شمارشگر گاز (متر گاز) استفاده شود. هر واحد با توجه به تعداد نفرات و نوع سیستم گرمایش خود، میزان گاز مصرفی خود را در هر دوره تعیین کرده و سپس میزان مصرف گاز کل ساختمان توسط شمارشگر گاز اعلام شده را به نسبت مصرف هر واحد تقسیم می‌کنند.

در صورتی که سیستم گرمایش در هر واحد به صورت مجزا باشد و از یک شمارشگر گاز برای تمام واحدها استفاده نشود، می‌توان به صورت تقریبی بر اساس نسبت متراژ هر واحد به کل متراژ ساختمان، مقدار قابل قبولی برای تقسیم قبض گاز بین واحدها تعیین کرد.

در هر صورت، برای تعیین روش دقیق تقسیم قبض گاز در ساختمان شما، بهتر است با سازمان توزیع گاز منطقه‌ای خود تماس بگیرید و اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه دریافت کنید.