مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

با سلام
من یک زمینی داشتم می خواستم ساختمان بسازم بنیاد از طرف شرق زمین به من گفت باید عقب نشینی کنی چون اینجا کوچه میشه من هم عقب نشینی کردم بعد از اتمام کارم حالا میکند کوچه حذف شده من هم به آن طرف در و پنجره گذاشتم حالا نمی دونم چه کنم خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

الهام سادات ماجدی

سرکار خانم الهام سادات ماجدی :

سلام.
درفرض سوال مطروحه بایستی نکات ذیل معین شده تابا روشن شدن سوال جواب مناسب داده شود.
مستند ادعای بنیاد ؟
صلاحیت نهاد ویا ارگان مدعی
پروانه ساخت.نقشه ساختمان.تایید مهندس ناظر
و مستندات شهرداری.ونظام مهندسی.
رفع ابهام از سوال با مدارک فوق جهت بررسی دقیق امکان پذیر میگردد.