مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

سلام
بعد از کلی پیگیری از طریق شهرداری بخاطر تصرف کوچه و مسدود شدنش توسط همسایه. شهرداری تقریبا حق را به ایشان داده چون سندش قدیمی تره و متراژ کوچه در سندش موجوده! درحالیکه بالای سی سال کوچه بوده و ملکم 25 سال قبل موقع نوسازی 20 متر هم عقب نشینی کرده بوده!
درخواست برگشت 20 متر زمین رو به متراژ ملکم را دادم ایا درخواستم قانونیه؟
و اینکه ملکم ساخته شده و دیگه نمیشه از این متراژ استفاده بهینه کنم ایا می تونم تقاضای پرداخت ضرر از شهرداری داشته باشم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید