مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری عملیات اجرایی از طرف محکوم له

در پرونده ای محکوم شدم و حکم قطعی شده.
ولی در ثنا قسمت روند کار پرونده دیدم زده عدم پیگیری عملیات اجرایی از طرف محکوم له صادر گردید.
یعنی چی؟
قاضی پرونده رو بسته و‌تموم شده بدلیل عدم پیگیری یا هر وقت طرف بخواد میتونه ادامه بده دوباره؟
و من میتونم کاری بکنم بسته بشه یا به رسیدگی مجدد برسه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که بر پرونده حقوقی باشد میتواند بعد اقدام نماید

پرسشگر :

حقوقی است
بعدا بخواد اقدام بکنه دیگه وارد جلسه رسیدگی نمیشه؟
مستقیم از اجرای احکام ادامش رو میره؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی صادر شده است
و محکوم له باید درخواست اجرای ‌حکم را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر وقت بخواهد می توان. پرونده را پیگیری کند.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام نیاز به بررسی مدارک و ادله دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هرزمان محکوم له مراجعه کند پرونده پیگیری خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان هر وقت اراده کرد میتواند به اجرا مراجعه کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
محکوم له هر وقت بخواهد می تواند پرونده را پیگیری نماید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید به اجرای احکام مراجعه نمایید و دلیلش را سوال کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
می تواند ادامه دهد.برای بحث امار موقتا مختومه می شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
محکوم له هر زمان بخواهد می تواند پیگیری کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع مهمی نیست. محکوم له هرموقع اقدام کند اجرا شروع میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
محکوم له هر زمان بخواهد می تواند پرونده را پیگیری کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق شعبه اجرای احکام می تواند موضوع را پیگیری کند
و نیازی به ثبت شکایت مجدد نیست.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یعنی فعلا کاری در مورد پرونده انجام نمی‌شود تا هر وقت محکوم له برود درخواست اجرا کند.
خیر شما نمی‌توانید پرونده را ببندید مگر اینکه رای را اجرا کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده برای همیشه بسته نشده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام هر زمان محکوم له بخواد میتونه مجدد پرونده را ادامه دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان می‌توانند به اجرای احکام مراجعه و درخواست اجرای حکم کنند

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر، محکوم له هر زمان بخواهد میتواند اجرای حکم را ادامه دهد.شما نیز زمانی میتوانید پرونده را ببندید که حکم را اجرا کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طرف هر وقت بخواهد می‌تواند آن را به جریان بیندازد �ط با پرداخت مبلغ می‌توانید کاری کنید بسته بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرزمان محکوم له مراجعه کند پرونده پیگیری خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فعلا در اثر عدم‌ پیگیری محکوم له پرونده مختومه شده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هر زمان محکوم له بخواد میتونه پرونده را مجدد پیگیری کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پرداخت محکوم به نیاز به اقدامی نمی باشد و پرونده مختومه میگردد
در غیر این صورت محکوم له هر زمان که بخواهد می تواند پرونده اجرایی راپچیگیری نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هر زمان که محکوم له بخواهد میتواند آن پیگیری کند

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
اجرای حکم در دادگاه حقوقی با محکوم له (خواهان) هست و تا ایشون پیگیری نکنند، عملیات اجرایی شروع نخواهد شد. در صورتی که وی پرونده اجرایی را پیگیری نکند، پرونده مختومه میشه به صورت موقت و تا سه سال فرصت داره مجدد پرونده رو به اجرا بگذاره.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ در حال حاضر پرونده اجرایی شما مفتوح است و زمانی این پرونده اجرایی مختومه اعلام خواهد شد که یا محکوم‌له رضایت بدهد یا شما بعنوان محکوم‌علیه، اقدام به پرداخت محکوم‌به کنید.

رسول گلدیخانی

جناب آقای رسول گلدیخانی :

‌سلام.مورد سوال شما حتما محکومیت حقوقی بوده و در مرحله ی اجرا اگر محکوم له پرونده رو پیگیری نکنه پرونده بصورت موقت بایگانی میشه ولی هرزمان که محکوم له اراده کند میتواند دوباره پرونده مذکور رو به جریان بندازه

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بله در هر زمانی محکوم له می‌تواند تقاضای اجرای حکم را بنماید، شما درصورتی میتوانید به اصطلاح پرونده رو ببندید که، محکوم به را پرداخت یا در صندوق دادگستری بسپارید.

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام محکوم له هر زمان بخواهد می تواند پرونده را به جریان بیندازد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد بله؛ در حال حاضر پرونده اجرایی شما مفتوح است و زمانی این پرونده اجرایی مختومه اعلام خواهد شد که یا محکوم‌له رضایت بدهد یا شما بعنوان محکوم‌علیه، اقدام به پرداخت محکوم‌به کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
محکوم له میتواند درخواست اجرای حکم را مطرح نماید

شما حضورا به اجرای احکام مراجعه و پیگیری نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیر هیچکدام
اون یه اصطلاح هست دردفترشعبه برای کسر ازآمار یا ثبت مجدد. ارتباطی به مطالبات طرفتون نداره

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عدم پیگیری عملیات اجرایی از طرف محکوم له به معنای این است که محکوم له هنوز به اجرای حکم قطعی که بر او صادر شده است، پرداخت نکرده است و اقدامی در این زمینه انجام نداده است. این مسئله می‌تواند به معنای عدم رضایت محکوم له از حکم یا ناتوانی او برای پرداخت حکم باشد.

اگر پرونده شما به دلیل عدم پیگیری عملیات اجرایی از طرف محکوم له بسته شده است، به معنای این نیست که هر وقت محکوم له بخواهد، اجرای حکم را ادامه می دهد. بلکه در این صورت، برای اجرای حکم باید اقدامات مقتضی از سوی دادگاه یا دیگر مراجع قضایی انجام شود.

در صورتی که شما می‌خواهید از سوی دادگاه، به پیگیری عملیات اجرایی حکم بپردازید، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و تقدیم شکایت و درخواست خود، اقدامات لازم را برای اجرای حکم درخواست کنید. در این صورت، دادگاه بررسی خواهد کرد که آیا وجود دارد عدم پیگیری عملیات اجرایی از طرف محکوم له یا خیر و در صورت تایید، اقدامات لازم را جهت اجرای حکم انجام خواهد داد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما باید بدهی خود را پرداخت کنید تا پرونده بسته شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شاکی هر وقت بخواهد عملیات اجرایی را پیگیری می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با پیگیری محکوم له عملیات اجرایی تعقیب خواهدشد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

محکوم له(کسی که حکم به نفعش صادر شده)پیگیر پرونده نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر زمان قابل پیگیری می باشد مگر محکوم علیه نسبت به انجام اقدام نماید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
با پیگیری محکوم له، پرونده باز خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده مطروحه در شعبه اجرای احکام مفتوح خواهد ماند تا زمانی که محکوم علیه اقدام به پرداخت محکوم به کند یا این که محکوم له اقدام به رضایت کند .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

محکوم له تا 5سال می تواند درخواست اجرای حکم را ندهد