مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

فردی ادعا دارد که ابلاغیه ای را در تاریخ خاص برایم صادر کرده و فقط کد رهگیری برایم فرستاده و تصویر ابلاغیه را برایم نمی فرستد ولی من هیچگونه پیامی در ثنا با توجه به تاریخ و کد رهیگیری که ایشان داده اند،ندارم.از این فرد چه اطلاعاتی باید دریافت کنم که در ثنا ابلاغیه را مشاهده کنم ؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام افراد عادی نمیتوانند ابلاغ بدهند شاید منظور ایشان اظهارنامه هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان ندارد
ابلاغیه توسط مرجع قضایی صادر و ارسال و در سامانه ثنا ثبت خواهد شد

و اظهارنامه توسط دیگران و دفتر خدمات قضایی برای شما ارسال و در سامانه ثنا ثبت و قابل مشاهده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شماره پرونده 16 رقمی و یا شماره ابلاغیه
ضمنا باید در سامانه شما از طریق سر شماره انگلیسی عدل ایران پیامک امده باشد