مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا

سلام من 40تومن سفته سفید امضا به کسی داده ام طرف رفته یه برگش رو که یه سفته ی 10 میلیونی بوده توش نوشته 40میلیون و واخواستش کرده و تمام حسابها از جمله حساب حقوق هم یا درخواست تامین خواسته مسدود کرده ! از طرفی 30 میلیون دیگه سفید امضا پیشش دارم و هیچ کپی ازش ندارم،سوال اینه که میتونه هر رقمی توش بنویسه و واخواست کنه؟ سوال دوم چطور سفته هایی که واخواست نکرده رو ازش پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود.با ارسال اظهارنامه رسمی و با درج شماره سفته ها و قید این موضوع که سفته ها سفید امضا بوده و به رسم امانت در اختیار آن شخص قرار دارد می توانید به طرف اعلام کنید که سفته ها را به شما مسترد نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیشتر از مبلغ سفته نمی تواند درج کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما شکوائیه سؤ استفاده از سفید امضا و جعل را مطرح نمایید
و

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر بدهی خود را به ایشان پرداخت کرده اید در دادگاه مدارک ارائه کنید وگرنه محکوم به پرداخت می شوید. برای سفته های واخواست نشده هم ابتدا اظهارنامه .‌سپس دادخواست استرداد بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در مورد سوال شما، در ابتدا باید گفت که سفته سفید امضا معمولاً به عنوان ابزاری برای تامین مالی استفاده می‌شود و در این نوع قراردادها، شرایط و مقادیر به صورت کاملاً شفاف و رسمی باید مشخص شوند. در صورتی که شرایط و مقادیر به صورت واضح و شفاف مشخص نشده باشند و فقط در یک برگه نوشته شده باشد، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا به شما راهنمایی کند که چطوری می‌توانید از حقوق خودتان استفاده کنید.

در مورد سوال دوم، اگر سفته‌هایی که به شما واخواسته نشده‌اند را دارید، می‌توانید به صورت مستقیم با صاحب سفته تماس گرفته و از او بخواهید که آن‌ها را به شما بازگرداند.

اما اگر صاحب سفته واخواست کرده و شما آن را پرداخت کرده‌اید، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و از او راهنمایی لازم را دریافت کنید. وکیل می‌تواند به شما راهنمایی کند که چطوری می‌توانید حقوق خود را از صاحب سفته واخوسته بگیرید و در صورت لزوم، از طریق دادگاه درخواست خود را به دست آورید.