مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات

به چه زمینی مستثنیات گفته می شود ؟

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود.به زمینی که ملی و متعلق به دولت جمهوری اسلامی ایران با نمایندگی منابع طبیعی نباشد،مستثنیات می گویند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مال و هر زمینی که تنها دارایی و ملک محکوم علیه باشد گویند و قابل توقیف جهت وصول محکوم به نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اراضی که جز اراضی منابع ملی و موات نباشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

به اراضی که به نوعی تحت مالکیت شخص یا اشخاص نباشه و در حریم روستا قرار داشته باشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اراضی که ملی و منابع طبیعی نیست و اختصاص به روستا برای چرای دام و غیره داشته.

شیوا شهری

شیوا شهری:

بستگی داره در چه موضوعی باشد در مورد اراضی باشد یا در خصوص اجرائیات یک دعوا یا ... سوال تون کامل نیست

علی نباتی

جناب آقای علی نباتی :

به تنها ملکِ غیرمنقولی که شخص در آن سکونت دارد و در حالتِ اعسارِ شخص، متناسب با موقعیت شغلی، اجتماعی و اقتصادی ایشان باشد گفته میشود. زمین ساخته نشده به عنوان مستثنیات دین شناخته نمی شود.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

تا موقعی که یک زمین دارای شکل طبیعی باشد و انسان هیچ نوع دخالت فیزیکی در آن انجام نداده باشد زمین غیر احیا شده محسوب خواهد شد و به سه دسته ملی و مرتعی و موات تقسیم می شود. اما چنانچه انسان عملی انجام دهد با این هدف که از زمین بهره برداری کند، زمین احیا شده یا مستثنیات نامیده می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زمینی که جزو اراضی ملی ‌و موات نباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بطور کلی به زمینهای که در اختیار دولت و منابع ملی نیست