مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن پدر مادر واقعی

با سلام خدمت شما وکلای عزیز من سوالی داشتم که نیاز به کمک دارم و راهنمایی من حدود 16 سالمه و بعد از یه ماجرا فهمیدم که من وقتی تو شکم مادرم بودم پدر مادر واقعی من رو نخواستند و من رو می‌خواستند بفروشند و یه خانواده پیدا شده که فرزند دار نمی شده اند بعد این خانواده با یه مبلغی از همون روز اول از بیمارستان خریداری کرده اند و غیر قانونی با یه برگه محل ولادت درست کردن و هرجوری شده برای من شناسنامه در آورده اند و الان می‌خوام بدونم آیا دنبال پدر مادر واقعی بگردم یا پیش همین خانواده که زحمت بزرگ کردن منو کشیدن بمونم تا همیشه یا برگردم دنبال پدر مادر واقعیم خواهش راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر و مادر فعلی شما برای شما زحمت کشیدند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پدر و مادر شما کسی نیست که شما را بدنیا اورده کسی است که زحمت تربیت و بزرگ کردن و رشد شما را کشیده است

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام ضمن اینکه این سوال در حیطه روانشناسی میباشد ولیکن پاسخ موضوع شما بدین نحو میباشد که باید در ابتدا این‌ موضوع رو برای خودتان‌روشن کنید که هدف از پیدا کردن پدر و‌مادری‌که متولد شدید چی هست ایا صرفا جهت کنجکاوی هست و ایا عواقب بعد از این موضوع رو بررسی کردید و تنش هایی که ممکن هست بعد بوجود بیاد رو بررسی کردید چرا بدنبال برهم زدن آرامشی هستید که پدر و مادری که شما رو بزرگ کردند و برای شما فراهم کردید هستید
بنظر میبایست در این خصوص خیلی محتاطانه و دقیق و زیر نظر کارشناسان متخصص روانشناسی تصمیم بگیرید چرا که یه تصمیم اشتباه شما ممکن هست مسیر زندگی شما رو تغییر دهد فلذا میبایست عاقلانه تصمیم گرفت نه احساسی.