مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید میخواستم راهنماییم کنید من یک سال که عقد کردم و خونه پدر شوهرم زندگی میکنم سه ماه عقد متوجه اعتیاد همسرم شدم به کسی نگفتم تا یک ماه به مادر خودش گفتم که ترک کنه برای ادامه زندگی هرکاری کردمو اشتبام این بود به خانوادم نگفتم دوهفته باهام بد بود اصلا محلم نمیکرد بعد ازم خواست که اگه دوسش دارم برم مهریه ام را ببخش بدون اینکه به کسی بگم منم قبول کردم با پای خودم رفتم محضر اونجا اشنای برادرش بود با پارتی داش انجام میشد و منم اطلاع نداشم بعد که متوجه شدم پای داداشش درمیونه قبول نکردم اومدم بیرون منو کتک زد تو خیابون کلی بحث شد الان برادرش میگه نه من اطلاع نداشتم به من گفت ماشین میخوام به اسمت کنم اما دروغ بودو الا نمیتونم به خودشون ثابت کنم. الا من باکره نیستم و عقد بودم بعد از بی محلی هاش به خانواده و خودش گفتم میرم خونه مادرم تا شاید خوب بشه اخلاقش باهام بی توجهیش خوب بشه سرویس طلایی که قرار بود برای عروسی که شاید میگرفتیم شاید نمیگرفتیم دست من بود و استفاده میکردم من به عنوان قهر خونه مادرم نیومدم طلا هم دادم پدرش نگهداره تا برگردم سه روز بعد زنگ زدم گفت رات نمیدمو طلاق منم مجبور شدم همچیو به خانوادم بگم کاش زودتر میگفتم ... الان میتونه عدم تمکین بده من سه هفته خونه مادرم هسم اصلام ازم نخواستن برم اونجا طلاهم نمیدن بهم لطفا کمک کنین چی باید کنم مهریه ام میخوام ببخشم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اول باید دید خواسته چیه
اگر هر دو توافق بر طلاق دارید که راحتترین و بی دردسرترین راه هست
که عموما خانمها یا مهریه رو می بخشند یا مبلغ کمتری در خواست میکنند
در صورت تمایل به راهنمایی مبسوط با شماره 09122348603تماس بگیرید