مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی دادگاه تجدیدنظر به چه صورت می باشد ؟

سلام .... حدود یک ماه از ثبت دادخواست تجدیدنظر بنده گذشته اما هیچ خبری از پیام و ابلاغ نیست. میخواستم بدونم چه مدت زمان میبره تا پرونده از شعبه صادرکننده رای به دادگاه تجدیدنظر ارسال شود ؟ از چه طریق باید فهمید پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال شده است ؟ شعبه رسیدگی از طریق دادگاه تجدیدنظر مشخص و ابلاغ میشود ؟ امکان داره شعبه صادرکننده پرونده رو ارسال نکند ؟ با تشکر

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر تهران هتید حدود سه ماه
البته شما با مراجعه به سایت عدل ایران و رفتن به حساب کاربریتون میتونید روند پرونده رو ملاحظه بفرمایید