مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از سپاه

سلام بنده 11 سال نیروی قراردادی بودم قرار بود رسمی بشم تو مراحل گزینش پرونده بنده رو به کمسیون ارجاع دادن و اخراجم کردن و دلیلش رو بهم نگفتن بعد الان برام حکم اخراج زدن و مطالباتم که شامل مرخصی و سنوات بوده رو ندادن جریمه هم کردن در ضمن سپاه هیچ گونه آموزشی بنده رو نفرستاده سوالم اینه که برای من مگر نباید پایان ماموریت میزدن و مطالباتم رو پرداخت کنند چرا اخراج زدن و طلبکارن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت اخراج هم باید مطالبات شما پرداخت شود به دیوان شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید تا پرونده شما را مطالعه کند و راه حل عاجل پیدا کند