مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه

ایا بنده بعد 7سال صیغه موقت میتونم از این اقا تعهد نامه محضری بگیرم که منو همیشه داشته باشه و هیچ وقت تنهام نذاره منم به ایشان تعهد نامه بدم که زن دایمی بگیره و این راز بین دونفر ما باشه همچین تعهد نامه ای داریم توی قانون یا نه؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر ولی می توان تعهد نامه مشابه مطلبی که فرمودید و محکمتر از آن بصورت قانونی نوشت

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام خانم محترم
نه متاسفانه در این سبک زندگی همیشه استرس همراه شماست.
شتر سواری که دُلا دُلا نمیشه

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
خیر ضمانت اجرا ندارد