مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف مادرم

سلام . مادر من یکسال قبل بر اثر تصادف از دنیا رفته اند مسیر شکایت و دادرسی متهم محکوم به پرداخت دیه ی نفر به علاوه یک سوم شخص در ماه حرام شده است نه نفر ورثه هستیم آیا همه به از سهم دیه مساوی می برن یا فرق می‌کنه دختر و پسر ؟ آیا سهم هر نفر به حساب خودش واریز میشه یا شرایط دیگه ی داره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله سهم هر کس به حساب خودش واریز می شود و اگر در بین وراث صغیر باشد سهم وی به حساب قیم پرداخت می شود.
سهم دختر و پسر در هر شرایطی سهم پسر دو برابر دختر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پسر دوبرابر دختر و هرکدام جداگانه باید برید شماره حساب بدهید به بیمه تا واریز نماید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

اگر اولاد متعدد باشند و بعضی از آنها پسر و بعضی دختر، پسر دو برابر دختر ارث می برد .
ضمنا اجرای احکام و صندوق دادگستری براساس گواهی حصر وراثت و نسبت به سهم هرکدام با اخذ شماره حساب و شبا ، سهمشان از دیه را به حسابشان واریز می کند .

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

سهم پسر دو برابر دختر و مطابق گواهی حصر وراثت جداگانه به حساب هریک واریز میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پسر دو برابر دختر سهم خواهد داشت
بله به حساب خود شخص واریز خواهد شد