مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام،
بنده حدود یک سال است که با خانمم اختلاف داریم. از انجایی که حدس میزدم ایشان جهت مطالبه مهریه اش دادخواست توقیف اموال بکنه، هنگام خرید ماشین سند ماشین رو به نام بچه یک ساله ام زدم البته با وکالت خودم. حالا رفته خونه رو توقیف کرده ایا ماشین رو هم میتونه توقیف بکنه؟ و ایا دادگاه میتونه بنده رو ملزم به دادن سند و ماشین به ایشون بکنه؟

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

سلام
توقیف اموال فقط نسبت به اموال بدهکار انجام میشه و چون نسبت به خودرو مالکیتی ندارید توقیف انجام نمیشه . نسبت به خانه هم متناسب با ارزش ملک و میزان مهریه به شرط سکونت در آن می توانید از دادگاه بخواهید که به دلیل مستثنیات دین بودن از توقیف رفع اثر کند .

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام ماشين اگه به نام شما نيست قابل توقيف نيست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. یک منزل که شخص درآن ساکن وازنظر قیمتی درشان وی باشد قابل توقیف نیست. همچنین خودرو متعلق به فرزند شما میباشد.