مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ ورودی مستاجر به آپارتمان

دریافت مبلغی بابت ورودی مستاجر به آپارتمان قانونی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر قانونی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
به نظر بنده مدیر ساختمان چنین حقی ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر مگر برای حق شارژ ماه‌های بعدی ساختمان باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

دریافت مبلغی بابت ورودی مستاجر به آپارتمان قانونی نیست و مالکان املاک نمی توانند به عنوان شرط قبلی برای اجاره آپارتمان، از مستاجران دریافت وجه ورودی کنند. در برخی موارد مالکان می توانند به عنوان شرط قبلی برای اجاره آپارتمان، از مستاجران دریافت وجه ورودی کنند، اما این مبلغ باید به صورت قابل بازگشت باشد و باید در قرارداد اجاره ذکر شود. در هر صورت، بهتر است قبل از اجاره آپارتمان، با قوانین و مقررات مربوط به اجاره مسکن آشنا شوید.

موفق باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مستاجر فقط به موجر طبق قرارداد اجاره مکلف است به تعهدات خود ایفا کند

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

هرگونه توافق که مخالف شرع و نظم عمومی و قانون نباشد، معتبر هست

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
بستگی به شرایط آپارتمان دارد. ولی بصورت کلی خیر، اخذ چنین مبلغی صحیح نمی باشد.

موفق باشید