مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

بهم تجاوزشد 21 خرداد اسپرم ریخت داخل واژنم 28خرداد عادت شدم ممکنه عادت ماهانه نباشه خونریزی باشه ممکنه اثرمایع بمونه داخل واژنم برم مامائی مشخص میشه ازطریق DNEک اون اسپرم ازچکسی خارج شده؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
سوال اولتون رو از پزشک متخصص باید بپرسید
در مورد تجاوز باید حتما با یکی از وکلاء متخصص در این زمینه صحبت بفرمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید سریعا به پزشکی قانونی مراجعه کنید ، و چنانچه در لباستون، مو و یا اسپرم طرف مقابل باشه مورد بررسی پزشکی قانونی قرار بگیره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آزمایش خون دهید باردار نشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عادت ماهانه، شما باردار نخواهید شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عادت شده باشید اسپرم خارج می شود و در صورت آزمایش مشخص نمی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عادت ماهیانه از بدن شما خارج شده باز میتوانید به پزشک متخصص مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه چون مدت زمان زیادی سپری شده است نمی توان به طور قطع اعلام نظر نمود می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید اما در صورت نیاز باید بعد از ثبت شکایت از طریق پزشکی قانونی مورد معاینه قرار بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که این اتفاق صورت گرفته می‌بایست فوراً شکایت نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه کنید وکیل گرفته و شکایت خود را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به سؤال شما، بهتر است به یک پزشک مراجعه کنید و بررسی کاملی از وضعیت خود داشته باشید. تجاوز یک اقدام غیرقانونی و ناخواسته است و شما بهتر است به دنبال راه حل های قانونی برای مقابله با آن باشید. در مورد احتمال بارداری، اگر هنوز عادت ماهانه خود را نداشته اید، بهتر است تست بارداری انجام دهید. همچنین، در صورت نیاز، می توانید از روش های پیشگیری از بارداری استفاده کنید.

موفق باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الان دیگه قابل تشخیص نیست مگر جنین تشکیل شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به پزشک زنان مراجعه کنید
اگر اثار تجاوز روی لباس و یا مو و اسپرم بر روی ان مانده میتوانید تقاضای ازمایش و بررسی دقیقتر از پزشکی قانونی کنبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پزشک متخصص و پزشکی قانونی پیگیری کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

با آزمایش دی ان ا شخص خاصی به شما معرفی نمی شود. بهتر است از متخصص زنان مشاوره بگیرید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
اصولا تا 24 ساعت و در صورت عدم استحمام و شستشوی واژن امکان تایید تجاوز و بررسی آثار وجود دارد.
برای اطمینان از باردار نشدن بعد از 15 روز تست بارداری انجام دهید.

موفق باشید