مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

باسلام، بنده متاهل بودم اما به دلایلی از همسرم طلاق گرفتم و برگشتم خونه پدرم، در حالی که خونه ای که پدرم توش زندگی میکنه نصف اش به اسم پدرم و نصف دیگه اش به نام مادرم هستش که فوت کرده وقتی دو سال سن داشتم، خودمم الان 31سالمه، بخاطر برگشتنم پدرم میگه اینجا مسافرخونه نیست برو گمشو جای دیگه زندگی کن در حالی‌که تمام دار و ندارم بخاطر طلاق از دست دادم،حتس قدرت این رو ندارم خونه اجاره کنم، ایا پدرم میتونه منو از خونه ای بندازه بیرون که نصفش به نام مادر فوت شده ام هستش؟حتی با اون حال هراز گاهی کرایه خونه و کمک خرجی بهش میدم در حالی که خدا شاهده فقط شبها از سرکار میام میخوابم و صبح ها باز میرم سرکار و یه تیکه نان اون خونه رو هم نمیخورم ولی با اون حال کمک خرجی و کرایه و قبض اینارو پرداخت میکنم، و دلیل بیرون کردنش رو هم میدونم که چی هستش بخاطر هوس بازی هاش منو میندازه بیرون تا راحت تر کاراشو بکنه، در حالی 85سال سن داره و چشمش سیر نشده و مادرم هم بخاطر این کاراش دق کرد از دستش و مرد، ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتوانید خلع ید بگیرید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه 2 دانگ از منزل متعلق به مادر شما باشد ، میتوانید انحصار وراثت گرفته و نسبت به سهمتان اعمال مالکیت کنید ، از نظر قانونی بطور مشاع با پدرتان در ملک شریک میباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون شما از خانه سهم الارث دارید
و با شرایطی خاص ، پدر مکلف است که نفقه دختر خود را پرداخت نماید اگر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مشاور خانواده مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام بله و شما نیز می توانید.
تصرف در ملک مشاعی باید با رضایت تمام شرکا باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مشاوره خانواده جهت حل موضوع پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر شما نیز به عنوان ورثه شریک مشاعی هستید می توانیدخلع ید و دستور فروش قابل اقدام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید علیه پدرتان دادخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه کنید
توجه داشته باشید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق قانونی می توانید تقسیم ترکه را انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بابت سه دونگی که به نام ماندرتان هست می‌توانید گواهی انحصار وراثت دریافت و سپس تحریر و تقسیم ترکه را انجام دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت ، تحریر ترکه و سپس تقسیم ترکه نموده و سهم الارث مادری تان را از ملک مذبور دریافت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پدر شما حق همچین کاری ندارد

توانید وکیل بگیرید تا مهریه مادر و تمام سهم ارث شما و تمام اجاره‌های این سال‌ها را از پدر بگیرد در صورت نیاز می‌توانید تماس بگیرید با بنده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را بررسی نمودم نیاز به بررسی بیشتر دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطالبه مهریه مادر و بعدهم سهم الارث مادر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این مورد، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا اوضاع را بررسی کند و به شما راهنمایی کند. در صورتی که نصف خانه به نام مادر شما بوده و او فوت کرده است، احتمالاً آن نصف خانه به وراث دیگری از جمله شما یا خواهر یا برادر شما تعلق می‌گیرد. اگر پدر شما به تنهایی صاحب نصف خانه بوده و شما هم دارای حق میراث هستید، پدر شما نمی‌تواند شما را از خانه بیرون کند. به هر حال، بهتر است با وکیل خود صحبت کنید و در مورد حقوق و میراث خودتان مشورت کنید. همچنین، بهتر است با پدر خود صحبت کنید و سعی کنید به توافقی برسید که همه طرف‌ها راضی باشند.

موفق باشید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
اگر با گفتگو مشکلتان حل نمیشود از آنجایی که شما بعنوان احدی از ورثه،وارث سهم مادرتان از ملک می باشید میتوانید پس از اخذ گواهی حصر وراثت،با تقدیم دادخواست حق خود را احیا نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر شما نیز به میزان سهم الارثتان از نصف مالکیت مادر، سهم دارید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

با داشتن گواهی انحصار وراثت، دادخواست تقسیم خونه رو به دادگاه بدین

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست سهم الارث از مهریه مادر و سهم الارث از سه دانگ مادر بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر چون شما از مادرتان سهم مالکیت نسبت به خانه دارید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
چون شما بواسطه ارث از خونه سهم مشاعی دارید حق اخراج شما را ندارد. یا باهم باید زندگی کنید یا هیچکدام نباید در آن ملک زندگی کنید. شما حق مطالبه اجرت المثل ملک نسبت به سهم خود برای 29 سال گذشته را دارید.

موفق باشید