مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و اخاذی

سلام شوهرم دوماه پیش کتکم زده وبزورش کاغذهایی آورده که متن هایی نوشتم(مبلغ60هزاردلار همسرمو بردم به پدرم دادم بابت بدهی پدرم )ومنو هم تهدید میکرد اگه بری پای طلاق اینارو اجرا میزارم حالاهم رفته به اجرا گذاشته چون حق طلاقو داشتم اینکارو کرده وحالا چجور باید ازخودم دفاع کنم. یاچه شکایتیو میتونم بکنم که ثابت کنم این بزور ازم اینارو گرفته درواقع این مبلغیو نداره چون قبلا شکایت کیفری کرده بودو رای قطعی صادر کردند وکذب بودنش ثابت شد حالا که دستش مدرک داره میترسم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان ضرب و جرح و تهدید شکایت کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
شما نیز تحت عنوان ضرب و جرح شکایت نمایید ، و اینکه تاریخ امضای نوشته و ضرب و جرح چنانچه در یک زمان بوده باشد و همچنین شغل و سابقه همسرتان از داشتن وجه دلاری و اینکه آیا در زمان حال نیز مبالغی ارز در تصرف دارد یا خیر ؟ و یا اینکه ایشان اصلا حساب ارزی دارند یا خیر ؟ و اینکه این مبلغ ارز را به چه نحو تهیه کرده اید ؟ و از این موارد میتواند در اقناع قاضی به صوری و از روی اجبار بودن این نوشته کمک کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از جهت ضرب و شتم ، شکایت کنید و به پزشکی قانونی با نامه کلانتری مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همان موقع که امضا کردید می بایست شکایت کنید الان اثبات آن مشکل است می توانید در دادگاه به کارشناسی ارجاع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به رای دادگاه کیفری استناد نمایید و
و اعلام نمایید که امضای اسناد با اکراه و اجبار بوده است و قصد وجود نداشته است
و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت اقامه دعوا ، باید در مرجع قضایی ، با ارائه مستندات و دلایل ،
اکراه و اجبار شما و زایل شدن قصد انشأ احراز و اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اجبار واکرا ه خود را بتوانید اثبات کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید بدوا شکایت همسرتان از شما و همینطور عین متن نوشته شده را برای من ارسال کنید تا ببینم
از طریق سایت با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعضی از موضوعات تخصصی می‌باشد بهتر است وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را بررسی نمودم نیاز به بررسی بیشتر دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اولین قدم برای دفاع از خودتان این است که به یک وکیل مراجعهکنید. وکیل شما می‌تواند به شما راهنمایی کند که چه کارهایی باید انجام دهید تا از خودتان دفاع کنید. همچنین، شما می‌توانید شکایتی را به پلیس یا دادگاه ارائه دهید و به آن‌ها بگویید که شوهرتان شما را به زور و با تهدید به امضای اسنادی که شما نوشته‌اید، مجبور کرده است. همچنین، شما می‌توانید به دادگاه درخواست تحقیق در مورد مالیات و بدهی‌های شوهرتان را دهید تا از صحت ادعای او مطمئن شوید. به هر حال، مشاوره وکیل حرفه‌ای در این زمینه بسیار مفید و ضروری است.

موفق باشید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
شما نیز میتوانید بابت ضرب و جرح عمدی و تهدید از ایشان شکایت نمایید.
و در خصوص دعوای مطروحه از طرف شوهرتان مبنی بر مطالبه دلار، میتوانید به رای صادره از دادگاه کیفری استناد نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بیان کنید تحت اکراه و تهدید این امضا را گرفته.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

شما باید ابتدا از دادگاه دادخواست ابطال این اقرار نامه به دلیل اکراهی بودن اون رو بخواین

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر نمیخایش دادخواست طلاق بده بقیش درست میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید برای دادگاه ثابت کنید که برگه ها به دلیل تهدید و کتک امضا شده

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
جای نگرانی نداره، شما با دفاع و طرح دعوای تقابل امکان اثبات خالی از وجه بودن اسناد را دارید.

موفق باشید