مشاوره حقوقی رایگان - زمین و تصرف ان

زمینی باعی داریم که استانداری تصمیم گرفته کنار زمین ما بیمارستانی بسازه که متوجه شدیم نقشه بیمارستان طوری تصویب شده که قسمتی از زمین ما تصرف کردند ..حالا چه کاری انجام دهیم که اجازه تصرف زمین رو ندهیم ؟چه شکایتی مطرح کنیم ؟ و ایا اصلا تغیر پذیر هست نقشه یا معادل پولش روباید بگیریم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست رفع تصرف مازاد دهید.حق ندارند در زمین مردم بیمارستان بسازند.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه زمین شما در طرح قرار گرفته باشد ، باید مبلغ آن با کارشناسی به قیمت روز پرداخت گردد . البته متولی ساخت بیمارستان وزرات بهداشت و نهادهای مربوطه میباشند ، که باید به تایید بالاترین مقام آن سازمان رسیده و ابتدا برای آن تامین بودجه صورت گرفته باشد و مدت اجرای طرح نیز 5 ساله بوده و چنانچه بیشتر از این مدت بطول انجامد و طرح انجام نشود ، میتوانید نسبت به زمین خود اعمال مالکیت نمایید ، در هر حال چنانچه به طرح درمانی اعتراضی دارید باید به طرفیت سازمان متبوعه و کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهر سازی در دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات مالکیت را ثبت کنید. ابتدا تامین دلیل بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد دعوای خلع ید یا رفع تصرف عدوانی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بدون موافقت شما امکان تصرف زمین وجود نخواهد داشت

و اگر شما سند رسمی دارید شما باید بلافاصله شکایت خلع ید را مطرح نمایید و درخواست کارشناس رسمی برای بررسی موضوع را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون در صورت تصرف زمین شما
توسط سازمان های دولتی جهت کارهای عمرانی دولتی ، دولت مکلف است که بهای زمین را طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس رسمی پرداخت نماید

و شما باید با توجه به مستندات و دلایل موجود دادخواست مناسب اقامه نمایید
جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان خلع ید می توانید اقدام به شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را بررسی نمودم نیاز به بررسی بیشتر دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر زمین شما قبلاً ثبت شده بود، می‌توانید به دادگاه مراجعه کرده و درخواست لغو تصمیم تصویب نقشه بیمارستان را دهید. همچنین، می‌توانید با استفاده از حقوق خود به عنوان صاحب زمین، از مالکیت خود دفاع کنید و درخواست تعویض زمین یا پرداخت معادل پولی را داشته باشید. در هر صورت، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید تا بهترین راه حل را برای موضوع خود پیدا کنید.

موفق باشید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
دادخواست رفع تصرف عدوانی و یا خلع ید بدهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه قیمت روز اراضی تصرف شده را بدهید.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

تصرف عدوانی
اگر سند دارید، خلع ید هم میتونید مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممانعت کنید از عملیات ساختمان تا اونا برن شکایت کنند و شما سند ارایه دهید