مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجدد فامیل

باسلام خدمت شما بنده حدود چندسال پیش فامیلم رو عوض کردم درصورتیکه برادرها و خواهرام هم عوض کردند و فامیلی رو انتخاب کردند که به فامیل قبلیمون نزدیک بود ولیکن بنده فامیل دیگه رو که خیلی دور بود و ارتباطی به فامیل قبلیم نداشت رو انتخاب کردم ولی الان احساس خوبی ندارم و یه جورایی دوست دارم فامیلم مثله برادرام و خواهرام باشه چون یه جورایی افسردگی گرفتم بابت حرفای مردم میخواستم ببینم اگه پدرم هم فامیلشو عوض کنه مثه خواهرام و برادرام منم میتونم مجدد عوض کنم چون جایی شنیدم اگه پدر خانواده عوض کنه منم میتونم استناد کنم روی فامیل پدرم و عوض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و راهشم لطف کنید

پاسخ ها :

علیرضا سودمند

جناب آقای علیرضا سودمند :

تغییر نام خانوادگی در صلاحیت اداره ثبت احوال شهر محل اقامت شماست و بنظر شما میتونید نام خانوادگی خودتون رو در صورت عدم اعتراض و مشابهت و با رعایت اولویت تغییر بدید