مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از اثر انگشت

سلام امروز داخل مترو یک آقا با گوشیش آهنگ گذاشت و گوشیشو داد به دست من یک لحظه براش نگه دارم و بعد که گوشیش رو دادم آروم گوشی رو گرفت گذاشت جیبش طوری بود که احساس کردم خواست دستش به بدنه نخوره الان سوال اینه آیا می‌تونه از رد اثر انگشت من سواستفاده کنه یا رد اثر انگشت منو انتقال بده روی یک آلت قتاله. خیلی ذهنمو مشغول کرده کاشکی اصلا اون گوشی رو نمیگرفتم نیاز هست به پلیس اطلاع بدم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خیلی ذهن شماره درگیر کرده می توانید 110 تماس بگیرید و گزارش دهید.
به نظر بنده چنین امکانی وجود ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بعید است بتواند سو استفاده نماید .اگر نگران هستید، موضوع را با روز و ساعت دقیق به پلیس گزارش نمایید