مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و ثبت احوال

سلام پدر ما حدود 60 سال پیش مادر ما رو عقد کنه کوچک بود تعویض میکنه به همراه اسم. متاسفانه مامور آن زمان شناسنامه جعلی داده بود وقتی رفت برای تعویض متوجه شدن دو نفر یک شماره شناسنامه دارن بعد دادگاهی شدن پرونده مختوم شد شناسنامه اصلی مادرم را دادن با شماره شناسنامه دیگه و اسم دیگه باید این مسئله در شناسنامه ما تصحیح شود و اثبات نسب از طریق دادگاه حل شود ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر اشتباه ثبت احوال باشه باید به شورای ثبت احوال مراجعه نمایید و اصلاح بشه ولی اگر اون شناسنامه متعلق به ایشان نیست باید اثبات نسب و الزام ثبت احوال به صدور شناسنامه به دادگاه خانواده ارایه نمایید