مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

سلام ماشینی ازهمکارم باوکالت بدون تاریخ خریدم وبه شخصی فروختم ایشون وکالت نامه که برای تعویض پلاک دادم تاریخش گذشته وانجام ندادن .سوالم اینه من میتونم از خریدار بابت فک پلاک نکردن شکایت کنم یا همکارم باید انجام بده ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
همکارتان بهتر است پلاک را توقیف و دادخواست فک پلاک را طرح نمایند ….

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
مالک دادخواست فک پلاک ثبت نماید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
فروشنده دادخواست فک پلاک خود را بدهد. ( به شرطی که خودش نیز از ید قبلی فک پلاک کرده باشد)

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
فقط مالک پلاک باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را اقامه نمایید
یا از طریق راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید
آخرین خریدار باید دادخواست بدهد.
توجه داشته باشید آخرین خریدار باید علیه تمام ایادی و مالک طرح دعوا کند و باید مبایعه‌نامه را نیز ضمیمه دادخواست کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خبر اقدامی نیاز نیست انجام دهید صرفا شما توقیف پلاک را انجام دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا باید پلاک را به نام خود کنید و سپس به طرفیت خریدار خود دعوی الزام به فک پلاک طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید دادخواست فک پلاک بدهید اما برای شما زحمت دارد حضوراً با هم اقدام کنید برای تعویض پلاک

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

وکالت خودرو باید به روز باشد و هرگونه تغییرات در آن باید به صورت قانونی انجام شود. در صورتی که وکالت خودرو به صورت قانونی به نام شخص دیگری ثبت شده باشد، ممکن است شما نتوانید از خریدار بابت فک پلاک نکردن شکایت کنید، مگر اینکه شما اجازه دهد. بهتر است با مراجع مربوطه تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر کس پلاک بنامش هست همان شخص می تواند فک پلاک را بخواهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند ارائه کنید