مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام چند سال پیش به همسرم نوشته ( دست خط معمولی ) همراه با امضا مبنی بر بخشش مهریه داده ام و از اون موقع ده سال می گذرد و حالا میخواهیم جدا شویم و مهریه ام را مطالبه کنم اون دست خط چقدر وجهه قانونی دارد آیا نمی توانم مهریه ام را بگیرم

پاسخ ها :

علیرضا سودمند

جناب آقای علیرضا سودمند :

سلام شما مهریه خودتون رو بخشیدید و حتی میشه این کار رو هم شفاهی انجام داد. مهم نفس عمل بوده. غیر از اینکه شما ثابت کنید با اکراه و اجبار این عمل رو انجام دادید

یک وکیل

قابل انکار یا تردید هست باید وکیل مجرب بگیرید

مصطفی آبادیان

جناب آقای مصطفی آبادیان :

سلام اگه امضا مال شماباشه وبامیل ورضایت امضاکنی قابل استنادهس

مصطفی آبادیان

جناب آقای مصطفی آبادیان :

سلام اگه امضا مال شماباشه وبامیل ورضایت امضاکنی قابل استنادهس