مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

با سلام همسر بنده در سال 97 فوت نموده و دارای دو فرزند دختر و پسر می باشم و مهریه اون 250 سکه بوده و پدر و مادر ایشان در قید حیات بوده و بنده الان دوسال هست که با خانمی ازدواج نمودم ایا پدر همسر قبلی بنده میتونه مهریه درخواست نماید و اگر تعلق بگیره چه جوری و چه مبلغ تعلق میگیرد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. به نسبت سهم الارث خود که یک ششم می باشد ، می توانند درخواست مهریه کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
در صورت فوت زوجه ، وراث زوجه به میزان سهم الارث میتوانند مطالبه مهریه نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان مطالبه مهریه توسط وراث بعنوان سهم الارث وجود دارد.