مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی مهریه

سلام. وقت بخیر
من اردیبهشت سال91 رای قطعی 250سکه مهریه صادر، که اون زمان همسرم درخواست تعدیل و تقسیط زدن که قسط بندی شد بصورت 10 تا پیش قسط و هر سه ماه یک عدد. (من سال 92 که بلاتکلیف بودم درخواست طلاق دادم و از بابت مهریه 100عدد سکه رو بخشیدم و طلاقمو گرفتم.)
از اواسط 91 همسرم بخاطر مهریه و نفقه من و دخترم متواری شد تا به مهر98 که دستگیر شدن و زندان افتادن.
الان ایشون اومدن از زندان نفقه من و دخترمو داده. و مهریه رو مجدد تعدیل زده. به اداره ثبت و اسناد هم درخواست زدم که مالی به نامش نیست. اموال رو به اسم خانوادشون زدن. جدیدا مطلع شدم زمینی اوقافی در وجه آباد هست اما نمیدونم به اسم‌خودش باشه یا نه. اجرای احکام گفتن زمین توقیف بشه و شخص دیگری مدعی زمین بشه من هیچ راهی ندارم، مجبورا دست نگه داشتم. ضمنا تعداد کل سکه 150سکه میباشد.

سوالم اینه که1_ایا این اقساط معوقه ای که ایشون محکومند و تا به حال پرداخت نکردن رو باید بدن یا تا دوباره مجدد از اول رای تعدیل صادر میشه؟ (معوقه36سکه)

2_اینکه الان ایشون شاغل هستند و حقوق دارند و ازدواج مجدد کردند. من میتونم حقوقش رو از دادگاه بابت مهریه توقیف کنم؟

3_آیا نیازی به لایحه دفاعیه از طرف بنده در مورد مهریه هست یا خیر؟؟اگر بله قبل از شروع وقت دادگاهی یا روز جلسه؟

ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

1ـ بله باید پرداخت کنن 2ـبله میتونید تقاضای توقیف اموال به دادگاه (نه اداره ثبت) بدهید تا اجرای احکام دادگاه حقوقش رو به نسبت قانونی توقیف کنه 3ـ در مورد مهریه شاید لازم نباشد ولی برای اعساری که شوهرتون مجدد داده بله نیاز هست.هم قبل از روز دادگاه و هم در روز جلسه میتونید بدید لایحه رو ولی بهتر اینست که در همان روز جلسه به دادگاه داده شود. ممنون تعلیمی