مشاوره حقوقی رایگان - ایا حسینیه باید زیر نظر اوقاف باشد

با سلام .بیش از 50سال قبل محلی توسط فردی( که عنوان کرده بود در خواب دیده )جهت ساخت حسینیه و سقاتالار به محل اهدا شده وباهمیاری مردم بنا ساخته وچند بار هم تجدید بنا بدلیل ازدیاد جمعیت شده .در این مکان ارامگاه یا امامزاده نمیباشد.
مردم بخاطر اعتقادات در این مکان جهت زیارت و نذوراتی نیز اهدا میکنند ..
فردی که زمین را واگذار نموده فوت کرده وفرزندش نیز فوت نموده اما نوه شان در قید حیات هستند.
چندسالی است که اوقاف با فشار زیاد بدنبال تصرف این مکان می باشد در حالی که هیچ سندی دال بر موقوفه بودن ملک وجود ندارد .
و مدعی میباشند که تمامی حسینیه ها و تکایا باید زیر نظر اوقاف قرار بگیرند ..
سوال بنده این است ایا قانون مصوب مجلس وجود دارد که اینکارشان قانونی باشد و یا هئیت امنای سنتی این مکان میتوانند مانع ازاینکار شوند ..باتشکر از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر حسینیه باشد آری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون اگر وقف نامه وجود نداشته باشد اداره اوقاف نمیتواند این ملک را جز املاک اوقاف قرار بدهد

و این ملک توسط هیات امنا اداره خواهد شد