مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در مالخری

با سلام
چندی پیش سارق طلا در شهرمون با ده فقره سرقت اعترافی دستگیر شد و بنده را بعنوان خریدار 1 و سپس 4 مورد از آنها معرفی کرد. در جلسه صورتجلسه کلانتری هیچ جنسی در مغازه بنده مشاهده نشد و البته در صورتجلسه هم عنوان کرده ام بنده اگر خریدی هم داشته ام، همگی با فاکتور بوده است. همین روند در جلسه بازپرسی هم ادامه یافت، و بدون اعتراف به خرید طلای بدون فاکتور، به اذعان به خرید مال مسروقه متهم شدم. در جلسه دادگاه هم بخاطر اینکه ابلاغی به بنده صورت نگرفت،( اس ام اسی نیامد) رای بصورت غیابی و با شدت خیلی زیاد بر علیه من صادر شد. در رای دادگاه هم بنده بعنوان خریدار 6 یا 7 مورد معرفی شده ام. حال چطور میتونم اثبات بیگناهی خود را داشته باشم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگردادنامه غیاباصادرگردیدشماهرچه سریعتروبدون معطلی به همان شعبه مراجعه کنیدوتقاضای واخواهی بدهیدتامجددا باحضورشما واصحاب دعوی رسیدگی شود.موفق باشید

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام.
حتما دراسرع وقت واخواهی کنید
و جهت دفاع شایسته نسبت به اتخاذ وکیل اقدام کنین
عدم وجود طلا در مغازه و عدم تبادل مالی فی مابین دلیل خوبی جهت برائت هست