مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل

برادر همسرم جهت جابجایی وسایل وارد منزل ما شده در زمان انتقال وسایل ایشان مدارک شغلی ، شناسنامه و DVD های آموزش بنده که جمعا ارزش مالی آنها حدودا 350 تا 400 میلیون تومان می باشد .
از ایشان درخواست داشتیم به صورت تلفنی که وسایل را تحمیل دهد و ایشان توجهی نمی کند
مدارک عکس ، فیلم ، تماس تلفنی ضبظ شده و 11 نفر شاهد
آیا می توان به عنوان سرقت از ایشان شاکت کرد و محکم می شود با این مدارکی که من دارم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
استرداد مطرح گردد
سرقت مطابق آنچه در سوال آمده است به لحاظ رابطه سببی دشوار است
هرچند رویه متفاوت است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
با یک وکیل مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید موضوع شما را مطالعه کردم کمی مبهم و نیاز به بررسی بیشتر دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد مدارک دادخواست استرداد وسایل دهید.