مشاوره حقوقی رایگان - فروش بخشی از مشاعات آپارتمان با رضایت همه مالکین به یکی از مالکان

با درود... در آپارتمانی 11 واحدی زندگی میکنم که آپارتمان یکی از مالکان دقیقا چسبیده به موتورخانه است. از آنجا که همه مالکین متفق‌القول هستند که موتورخانه قدیمی را کلا حذف و سیستم پکیج را جایگزین کنندآیا امکان فروش موتورخانه به مالک چسبیده به آن هست و اگر هست مسئله مربوط به تغییر سند چه خواهد شد؟ اصولا اینکار امکان پذیر هست یا خیر؟ با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
این عمل حقوقی مستلزم موافقت تمام مالکین مشاعی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورتی که تمامی مالکین موافق هستند و بر خلاف قوانین شهرداری نیست میتوان اقدام نمود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به اداره ثبت اسناد و شهرداری مراجعه کنید.
در صورت موافقت مراجعه مذکور ، همه مالکین باید در دقتر اسناد رسمی حاضر شده و درخواست اصلاح صورتمجلس تفکیکی و اصلاح سند کنند.