مشاوره حقوقی رایگان - فرانشیز بیمه بدنه در صورت مقصر نبودن

سلام وقت بخیر خسته نباشید بنده یه تصادف داشتم طرف مقابل مقصر حادثه بود اما تعهد بیمه طرف مقابل بنده که مقصر هست کم هست من از بیمه بدنه خودم خودم استفاده کردم 150میلیون تومان هزینه کردم طرف مقابلم 40میلیون تومان بیمه داشت الان بیمه نزدیک به 45درصد فرانشیز کم میکند خواستم بدونم میتونم شکایت کنم از طرف مقصر و اون مبلغ فرانشیز رو بگیرم از طرف مقابلم ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
بله امکان مطالبه از مقصر حادثه وجود دارد با رعایت ماده 8 قانون بیمه اجباری و تبصره آن

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله با توجه به قواعد مسئولیت مدنی امکان مطالبه خسارت وجود دارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می توانید تمام خسارت و حتی افت قیمت را از راننده مقصر مطالبه کنید