مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه.. بیشتر از این نمیشه مختصر نوشت. ممنون

سلام. ابلاغ دادسرا. رای به نفع من هست یا طرف مقابل. ممنون.... درخصوص شكايت ((شکایت بنده)) با علیه ((طرف مقابل بنده)) دائر بر ممانعت از حق و تصرف عدوانی معبر عمومی از طريق احداث ديوار؛ مشتکی عنه از طريق احداث ديوار معبر عمومی را مسدود نموده و مانع از تردد می شود. با توجه به محتويات پرونده شامل استشهاديه محلی منضم پرونده، تحقیقات محلی توسط عوامل انتظامی به شرح مندرج در پرونده، تصاوير و عکس های، دفاعیات بالوجه متهم، جوابیه استعلام از اداره بنیاد مسکن شهرستان ... پرونده بزه انتسابي به متهم محرز به ماده 690 قانون تعزيرات 1375 و ماده 265 قانون آئین دادرسي مسلم بوده لذا مستنداً كیفری مصوب 1392 قرار جلب به دادرسی نامبرده صادر و اعلام می گردد. [[[■شكايت متقابل■]]] مزاحمت ملکی بدين توضیح که شاکی اظهار داشته که مشتکی عنه لوله آب خود را از ملک اختصاصی بنده عبور داده است. با توجه به محتويات پرونده و جوابیه استعلام از بنیاد مسکن محل مورد منازعه معبر عمومی 6 متری بوده و انشعاب لوله آب نیز حسب دفاعیات مشتکی عنه توسط اداره آب از معبر عمومی تعبیه شده بلحاظ عدم احراز وقوع بزهي مستنداً 1392 و فرض برائت قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد. قرار جلب به دادرسی صادره پس از موافقت دادستان محترم قطعی است و قرار منع تعقیب صادره پس از موافقت دادستان محترم ظرف ده روز از تاريخ ابلاغ به شاكی قابل اعتراض بوده دفتر پرونده بنظر دادستان محترم رسیده در صورت طرفین اقدام موافقت ايشان قرار منع تعقیب صادره وفق مقررات به طرفین پرونده ابلاغ و نتیجه ابلاغ بنظر برسد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،معنای جلب به دادرسی همان معنای کیفرخواست طبق قانون قبلی است،بنابراین پرونده شماوطرفتان هردوبه دادگاه خواهدرفت وتصمیم نهایی رارییس شعبه دادگاه میگیرد.موفق باشید

پرسشگر :

سلام و خسته نباشید ‌.ببخشد با توجه به تحقیق و مدارک و استعلام درج شده در دادنامه..از نظر شما که تجربه زیاد و تخصص کاریتون رای دادگاه به نفع کی صادر بشه...درضمن بعد از اینکه این ابلاغیه صادر شد طرف مقابل من تازه وکیل در اختیار گرفته...ایا با توجه به توضیحات دادیار در دادنامه بالا نیازی هست که من هم وکیل بگیرم..ممنون از راهنمایی

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به نفع شما.یاالله