مشاوره حقوقی رایگان - آیا ابلاغیه آمده را با مراجعه به سایت باز کنم یا نه؟

با سلام
بنده یک هفته ی قبل در یک گروه کاری تصویری از شخصی بدحساب را به اشتراک گذاشته و همکاران خود را بدین ترتیب آگاه نمودم لازم به ذکر است گروه کاری ما فقط 150 نفر عضو دارد. البته بعد از مدتی کوتاه 15 دقیقه این پیام را بطور کامل پاک نمودم الان بعد گذشت چند روز صاحب تصویر متوجه پیام بنده شده البته از طریق یکی از همکاران و از من شکایت کرده است
از دادگاه ابلاغیه برایم آمده است
آیا لازمست ابلاغیه را باز نمایم؟