مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعویض پلاک

سلام و خسته نباشید.بنده چندسال قبل یه خودرو پراید به یه بنگاه دار فروختم اونم فروخته به شخص دیگه.هر چقدر تماس گرفتم برای فک پلاک اقدام نکردن تا مجبور شدم درخواست توقیف پلاک بدم.
الان ماشین توقیف شده ولی مالک خودرو علی رغم اینکه احضاریه فرستاده که ظرف سه روز به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنم ولی اصلا جواب تلفن نمیده چونکه مدارک دستش نیست و به بنگاه داری که خریده بدهی داره...
من چطور ثابت کنم که حاضر به همکاری هستم.چونکه میگن اگه همکاری نکنی خودرو خود به خود بعد از چند روز رفع توقیف میشه؟
مالک هم احتمالا همینو میخواد که ماشین آزاد بشه و نخواد فک پلاک کنه...
ممنون از ازینکه راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند طرح کنید