مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام و وقت بخیر .
بنده چند سال پیش یک قطعه زمین از شخصی خریدم . زمین سند داشت، ولی من انتقال سند انجام ندادم . در حال حاضر شخص فوت شده و وراث با هم مشکل دارن و کارهای انحصار وراثت انجام نشده . البته وراث برای قطعه زمین من مشکلی ندارند، آیا من میتوانم با رضایت وراث فقط همین یک قطعه زمین خودم را به نام بزنم . یا باید صبر کنم تا تکلیف تمام اموال مشخص شود.
با تشکر

پاسخ ها :

میثم نعمت

جناب آقای میثم نعمت:

سلام میتونید شما گواهی فوت را دریافت و الزام وراث به حصر وراثت و انتقال سند ملک را از دادگاه مطالبه کنید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام و درود پس از گرفتن گواهی انحصار وراثت در صورتی که تمامی ورااث در دفتر خانه اسناد رسمی حاضر باشند و امضا کنند سند به نلم شمد منتقل میشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وراث همکاری کنند می توانید این قطعه را به نام خود ثبت کنید