مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دخترم بعد از فوت پدر

سلام من یک دختر 2ساله دارم شوهرم فوت کرده ولی پدر شوهرم بچه روازمن یک ماه جدا کرده درخواست حضانت دادم خیلی وقت پیش اما نرفتند و بچمو نمیدن ایا قانونی می تونم الان بگیرم و بعد از هفت سالگی دخترم حضانتش ازم میتونه پدر شوهرم بگیره

پاسخ ها :

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
حضانت طفل در صورت فوت پدر با مادر است نگران نباشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون بعد از فوت زوج ، حضانت فرزند بر عهده مادر است

شما باید دادخواست اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با فوت یکی از ابوین حضانت با شماست نه پدر بزرگ
مگر صلاحیت نداشته باشید
مطابق آنچه در سوال آمده است راه طرح شکایت وجود دارد اقدام نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام با فوت پدر حضانت با مادر است مگر با اثبات عدم صلاحیت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضانت فرزندتان تا 7 سالگی باشماست
دستور موقت ملاقات فرزند اخذ نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من در ارتباط باشید

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. حضانت با مادر است. پدر همسرتان نمی توانند ایشان را جدا کنند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا هفت سالگی حضانت با مادر است بعد از آن هم مورد برسی قرار میگیرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تا 7 سالگی حضانت فرزند با مادر است و از آت تاریخ به بعد مورد بررسی است ، در هر حال حضانت دختر تا سن 9 سالگی میباشد و بعد از آن انتخاب با خود اوست که کجا زندگی کند

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

حضانت رو می توننید بگیرد بعد از هفت سال هم الویت باشماست برای نگهداری مگر اینکه صلاحیت و توانایی لازم در این خصوص رو نداشته باشید تا دادگاه از شما سلب صلاحیت کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت کلا با شماست مگر صلاحیت نداشته باشید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

بله میتوانید بگیرید اولویت نگهداری فرزند باشما هست پدر شوهر شما فقط ولی قهری هستند