مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

همسرم فوت شده است پدرشوهرم از من برای گرفتن حضانت فرزندم شکایت کرده بود و در دادگاه اعلام کرده که من اعتیاد به شیشه دارم و بعد از ابلاغیه کلانتری به من و دیدن پیام از طریق دادگاه به من که به پزشکی قانونی برم و آزمایش بدم و من با توجه به اینکه پدرشوهرم به من گفت که نمیخواد بری دادگاه و میخوام سازش کنم و من به خاطر این حرف به دادگاه نرفتم و با نرفتن من به دادگاه و پزشکی قانونی به دادگاه ثابت شد که من اعتیاد دارم و حضانت به رای به این شد که پدرشوهرم حضانت را گرفت و من بعد از مدتی درخواست حضانت فرزندم را از دادگاه کردم و اعلام کردم که پدرشوهرم به من گفته بود که نرو دادگاه و به این طریق حضانت از من گرفته شد و از دادگاه درخواست کردم که مرا به پزشکی قانونی بفرستد و تست اعتیاد بگیرن که من اعتیاد ندارم و حضانت فرزندم را بگیرم باتوجه به اینکه در این دادگاه آخری پدرشوهرم دوباره اعلام کرد که من اعتیاد دارم و من در همون دادگاه اعلام آمادگی برای تست اعتیاد را داشتم خواستم بدونم آیا قاضی باتوجه به رای قبلی که حضانت با پدرشوهرم است باز هم بدون گرفتن آزمایش حضانت را به پدر شوهرم میدهد یا من رابرای آزمایش میفرستد و اگر میفرستد پس چرا در دادگاه آخری بمن گفت آزمایش نمیفرستم و باید پرونده قبلی را ببینم و آیا یه دفعه برایم پیام برای معرفی به پزشکی قانونی می آید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

حضانت فرزند ربطي به پدر بزرگ نداره در اختيار مادر قرار مي گيرد مگر اينكه بر خلاف مصلحت فرزند باشد
دادگاه بدوي به دفاعيات شما توجه ميكندتقاضاي ارجاع به پزشكي قانوني بدهيد
ضمننا صرف ادعا پدر شوهر تان ادعايش را اثبات نميكند بايد با شهود يا پزشكي قانوني
اظهارشان را اثباتكنن

پرسشگر :

طبق توضیحاتی که بالا دادم حضانت الان با پدر شوهرم است و من در این دادگاه درخواست تست اعتیاد دادم وگفتم که حاضرم برای دادن آزمایش به پزشکی قانونی بروم اما قاضی نفرستاد میخوام بدونم آیا قاضی یه دفعه میفرسته پزشکی قانونی یا باتوجه به حکم قبلی که دادگاه ازمن خواست که به پزشکی قانونی بروم برای دادن آزمایش و من نرفتم وحضانت به پدرشوهرم سپرده شد الان طبق حکم قبلی رای صادر میشود یا من را به پزشکی قانونی میفرستد؟

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
هر دو مورد ممکن است علی ایحال پس از تائید رای قبلی توسط دادگاه تجدیدنظر هم میتوانید مجددا دادخواست دهید