مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. همسرم ٥سال پیش فوت شده و یک پسر١٠ساله دارم که ٥سال پیش خودم زندگی میکرده و چند ماه آخر منزل جد پدری بوده و ایشون غیابی رفتن حضانت فرزندم رو گرفتن. و من رو مجهول الهویه معرفی کردن. و اصلا خبر نداشتم از ماجرا. من در یزد ساکن هستم و ایشون در تهران. و الان که من فرزندم رو پیش خودم اوردم با مامور دنبالمن تا فرزندمو بگیرن. من میتونم پسرمو تحویل ندم? قضیه رو فهمیده حال روحی خوبی نداره و من نمیخام تحویلش بدم به پدربزرگش.
درخواست واخواهی دادم تا ترتیب اثر داده بشه چقد طول میکشه؟

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سلام
چنانچه فرزند شما تمايلي به بازگشت ندارد، ميتوانيد از استرداد طفل امتناع كنيد تا چنانچه از طريق قانوني اقدام كردند اعلام كنيد كه طفل خواستار بازگشت نيست و در اين مورد دادگاه مصلحت طفل را مورد لحاظ قرار ميدهد.
يا اينكه، ظاهرا راي شما غيابي صادر شده و نسبت به راي واخواهي يا اعتراض نماييد تا با توسل به نص قانوني و مصلحت طفل راي دادگاه به نفع شما تغيير نمايد.
البته در تمام موارد فوق، نظر دادگاه بر اساس مصلحت طفل است ولي همينكه جد پدري تعمدا شما را مجهول المكان معرفي كرده باشند ، اگر خلاف ان ثابت شود نمايانگر عدم صداقت انها ست و تاثير گذار خواهد بود.
در صورت نياز با شماره
٠٩١١٤٢٧٤٠٠٩ تماس حاصل نماييد.