مشاوره حقوقی رایگان - در ستاد دارای پرونده میباشد

با سلام سال گذشته زمینی را خریدم که دارای سند اصلاحات ارضی و تفکیک شده بود و برای گرفتن پروانه ساخت اقدام کردم و پروانه رو گرفتم بعد از مدتی ستاد اجرای روی دیوار زمین نوشته این ملک در ستاد دارای پرونده می باشد به ستاد مراجعه کردیم و مدارک زمین رو ارائه کردیم و ستاد گفت باید مدارک به تهران ارسال شود تا جوابش بیایید الان 7 ماه گذشته و خبری نشده با توجه به اینکه زمین پلاک ثبتی دارد و همسایگان من سند تک برگ گرفتن و اجازه ساخت هم دارم برای ساخت اقدام کنم یا صبر کنم تا جواب از تهران بیاید چون اجازه نشینم و در ساخت عجله دارم

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام صرف اعلام سابقه پرونده در ستاد اجرایی به معنای عدم مالکیت شما نیست اما قبل از شروع به ساخت موضوع را حل کنید